Beskrivning

Ett vintage Yojimbo Livvakten VHS-kassettband / VHS hyrkassett. Filmen är regisserad 1961 av Akira Kurosawa. Kassetten innehåller originalinspelning med svensk text. Den är i fint skick och spelar bra. Var vänlig se bilderna för mer information.

Handling: Till en liten japansk stad, som hålls i ett järngrepp av två rivaliserande ligor, kommer en dag en luggsliten främling. Han är pank och äger endast ett sylvasst svärd. Snart har några lokala bråkstakar provocerat fram ett slagsmål, där det tydligt framgår att mannen behärskar sitt svärd till fullo. Den ena ligan erbjuder nu mannen jobb som livvakt. Även ledaren för det rivaliserande gänget får samma idé. Frågan är bara vilken sida mannen väljer...

Obs, detta är en äkta auktion! Utropspris 39 kronor och inget reservationspris, utan du får VHS-kassettbandet med Yojimbo Livvakten för bara 39 kr om ingen annan bjuder högre! Jag tar aldrig ut någon avgift för förpackningsmaterial, hantering eller dylikt. Postens porto för denna auktion blir 46 kronor (postens blå påse S).

Betalning på Traderas sida: PayPal, Swish, bankgiro mm. Självklart sampackar jag om du vinner fler av mina auktioner. Titta gärna på mina andra auktioner.

Objektnr 644 036 195

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 20:29

Akira Kurosawa Yojimbo Livvakten från år 1961 VHS-kassettband VHS-kassett

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

finagrejer6

Södertälje, Sverige

5.0

finagrejer6

Verifierad

Toppsäljare

594 omdömen

Läs omdömen