Beskrivning

Samlardockan *Hula Hair Teresa* från 1996 har aldrig lämnat sin låda <333 Långt, vackert hår i fyra färger och rörliga, poserbara lemmar!

Dockan kommer ny i oöppnad låda, men lådan är ej perfekt. Jag postar sålda dockor i återvunna lådor och kuvert, tar det jag har hemma i rätt storlek. Har inte en låda ännu större än denna, plus frakten skulle bli dyrare och krångligare. Eftersom den ändå inte är perfekt får den fortsätta göra sitt jobb som låda, dvs skydda dockan under resan hem till vinnaren. Så det kommer kanske tillkomma fler brister innan den kommer fram.

Dockan är i nyskick! Den oöppnade lådan är i bra skick, men ej mint/ perfekt, plus får kanske fler skönhetsfel när den postas. >> Se bilder och zooma in på detaljer för bästa beskrivningen!

Endast Sverige. Sweden only.
Postas inom 3 vardagar efter avslutat köp.

Betalning förväntas utav köparen inom ett dygn, vid utebliven betalning kommer jag inte att påminna, utan markera att köpet ej kunnat slutföras och lista om.

*********************************************
Välkomna till DOCKKISTAN <3 Samlat och fotograferat dockor på andra sidan Atlanten i tio år. Kolla i kistan och hitta allt från eftertraktade favoriter till unika typer ingen hört talas om! Upptäck dockor från olika eror, plus allt som hör till: dockkläder, accessoarer och rekvisita. Perfekt till dockhus, samling, diorama, fotografi, pyssel, hylla och lek. Barbie är bara början… dockkistan är bottenlös! Följ mig om du inte vill gå miste om dockdrömmar <333
*********************************************

Objektnr 645 554 045

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 30 sep 02:59

HULA HAIR TERESA Barbie NEW IN BOX 1996 POSERBAR Blått Rosa Lila Hår Hawaii !!

Utropspris

|0 Bud

696 kr

Slutar om

Dockkistan

Tollarp, Sverige

5.0

Dockkistan

Verifierad

Toppsäljare

112 omdömen

Läs omdömen