Beskrivning

ATOM HANDTRÄNING SET

Finska Tammer Brands som har ett 50-tal övriga varumärken under sitt paraply äger detta varumärke. Övriga varumärken från Tammer Brands som vi säljer är Mustang, Fiskars, Marjukka och Iceman.

Ett komplett underamsträningsset /fingerträningsset som enkelt kan bäras med var du än befinner dig.

Handträningsset från Atom i 5 delar är det enklaste sättet att träna upp din underarmstyrka, greppstyrka, fingerstyrka hemma när du sitter och kollar på tv sport i soffan eller på resan när du behöver rehaba din fingerstyrka eller greppstyrka. I detta set får du allt du behöver för detta ändamålet. Innehåller dessa 5 produkter nedan:

1 Handstärkare med ergonomiskt grepp och ställbart fjädermotstånd.
En klassiisk mycket välanvänd produkt bland många idrottare (framför allt där greppstyrka och uthållighte är ett krav, så som downhill, motocross, klättring och ocr. Även välanvänd i rehabsyfte.

2 Silikonägg
Välanvänd och uppskattad av klättrare och övriga personer som av olika anledningar behöver träna greppstyrka och rehab för hela underarmen

3 Gummiring
Välanvänd och uppskattad av klättrare och övriga personer som av olika anledningar behöver träna greppstyrka och rehab för hela underarmen.

4 Finger-press
Välanvänd och uppskattad av klättrare och övriga personer som behöver träna greppstyrka och rehab för enskilda fingrar av olika anledningar.

5 Rubber Finger-band
Välanvänd och uppskattad av klättrare och övriga personer som behöver träna omvänd greppstyrka och rehab för alla eller enskilda fingrar av olika anledningar.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 639 080 148

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 27 jul 12:09

handstärkare, underarmsträning, greppträning klättring, ATOM HANDTRÄNING SET

Utropspris

|0 Bud

149 kr

Auktionen avslutades utan bud

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 718 omdömen