Beskrivning

PRIMUS ESSENTIAL STOVE SET 1.3L (Gas ingår ej!)

Rek butikspris: 1400 kr

Prisvärt och lättanvänt komplett friluftskök med integrerad gasolbrännare

Du behöver inte vara friluftproffs och det mest minimalistiska titaniumköket för att kunna få laga mat i det fria. Primus har skapat Essentials Stove Set för att vem som helst ska kunna ge sig ut på äventyr, nära eller långt borta.

Essential Stove Set 1.3L är ett mycket prisvärt och lättanvänt friluftskök från Primus. Perfekt för dig som vill börja laga mer mat ute i naturen, då detta set har allt du behöver. Oavsett om du är ute efter en lite roligare picknick i stan eller om du ska ge dig ut på en längre vandring. Köket är samtidigt perfekt för prepping och ett mycket bra alternativ till Trangiakök för dig som ser alla fördelar med gas!

Enkel och avskalad design erbjuder maximal kapacitet i behändigt format. Brännaren är integrerad i vindskyddet vilket ger ett stabilt kök som är väldigt lätt att sätta ihop ute i skogen eller på turen. I tre simpla steg är det redo för matlagning: ta ut vindskyddet ur kastrullen, anslut gasen och tänd köket! När du packar ihop lägret packas alla delar ihop i kastrullen och blir en kompakt, skrammelfri enhet. Brännaren är dessutom väldigt tyst i jämförelse med andra gaskök.

Detta är den mindre varianten av Essentials Stove Set och kommer med två 1,3-liters kastruller i lätt aluminium, lagom till 1-3 personer. Locket fungerar även som stekpanna och har en non-stick-beläggning för att maten inte ska bränna fast.

Specifikation:

  • Vindskydd med integrerad brännare.

  • Två packbara aluminiumkastruller

  • En stekpanna med non-stick-beläggning fungerar även som lock

  • Fungerar med de flesta kastruller och stekpannor som finns på marknaden

  • Griptång.

  • Höjd: 90 mm

  • Diameter: 198 mm

  • Effekt: 2000 W

  • Anapssat för 1-3 personer

  • Vikt: 858 gram

Våra råd angående angående val av olika gas:

Det du ska tänka på när du använder köket under vinterhalvåret är vilken typ av bränsle som används. När du använder gasbrännare så bör man under vinterhalvåret använda en speciell gas som fungerar bättre när temperaturen går ner mot nollan. Det som händer är att "sommargasen" helt enkelt tappar effekt på vintern. Primus Winter gas har en speciell blandning samt att gastuben är speciellt avsedd för vinterbruk. Ett förbättrande lifehack för ökad effekt är att hålla själva gastuben "varm" genom att trä en socka över.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 612985250

Visningar 305

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS ESSENTIAL STOVE SET 1.3L

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 422 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?