Beskrivning

Översatt av

En bok om moderna möbler som fortfarende produceras, lampor, stolar, Soffor, bord m. Mere
En bog om moderne møbler fra 1998 Bogen indeholder billeder og beskrivelser af forskellige møbler, herunder stole, borde, sofaer og lamper. Bogen er en god kilde til inspiration til dem, der er interesseret i moderne møbeldesign.

Mit sidste eksemplar nu.
Bogen viser og beskriver mange af de store moderne klassiske møbeldesigns fra det 20. århundrede, som stadig er i produktion og tilgængelige for offentligheden i Europa, Amerika og i udlandet.

Den viser mange nyere designs, der er bestemt til at blive klassikere, fordi de deler mange af de samme kvaliteter, som moderne møbler der allerede er i museumssamlinger og eftertragtede af samlere.

Bogen indeholder mere end 600 farvefotografier og detaljerede billedtekster af et repræsentativt udsnit af de bedste moderne møbler til rådighed.

Bogen indeholder indeks for 250 designere og virksomheder.

Denne bog er en uundværlig og praktisk reference for dekoratører, møbeldesignere, indretningsarkitekter, arkitekter og samlere,

Bogen viser emner lavet af designere og arkitekter som Verner Parton, Le Corbusier, Frank Lloyd Wright, Hans Wegner, Charles Macintosh, Charles Eames, Aalto Alvar, m.m.,

Bogen er aldrig brugt, som ny, direkte fra forlaget i 1998, 256 sider. (der er en lille bitte rift på bagsiden af omslaget, nederst) - omslaget kan fjernes.

Bogen vejer 1,5 kilo og kan nem sendes til Sverige med Billig Tradera portopriser.
Kan sendes til alle EU lande.

Bogen kan også afhentes i Hillerød, Danmark, 25 minutter fra Helsingør og 50 minutter fra Helsingborg.

Alle interesserede i spejl, spiseborde, armstole, stole, dansk design, dansk kunst, moderne design, skandinavisk design, dagligstuemøbler, arkitekt-designet møbler, arkitekt tegnet møbler, belysning, danske designmøbler, danske designere, kunne få gavn af bogen.

Læsere som er interesserede i følgende vil finde relevans i bogen:
bøger om design, 250 danske designmøbler, dansk møbelguide, .101 danish design icons, design of the 20th century, bøger om dansk design, bøger om danske møbler, moderne dansk møbeldesign, dansk møbelkunst i det 20 århundrede, bøger om designstole, moderne møbler.

Objektnr 642 306 537

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 22 sep 16:21

Furniture 2000: Modern Classics, Bog om design, BOK om MØBLER, bok om lampor

Pris

412 kr

Slutar om

Timstub

Hillerød, Danmark

5.0

Timstub

Verifierad

10 omdömen

Läs omdömen