Beskrivning

Översatt av

En bok om fartyg i miniatyr, modell fartyg.
En bog om at bygge modelskib. Bogen indeholder detaljerede instruktioner og illustrationer til at bygge et modelskib. Bogen er i god stand. Forfatter Lloyd Mcafferty.

Denne super bog på engelsk, ”Skibe i miniature” er en detaljeret redegørelse for forfatterens teknikker til fremstilling af miniature skibsmodeller, som han har udviklet i løbet af de sidste tyve år, og den indeholder de allernyeste teknikker og skitserer alle de nyeste materialer og værktøjer. For så vidt er det en klar og detaljeret oversigt over udviklingen af miniatureskibsbygningskunsten.

Det fastsætter standarder og giver ideer til forskningsmetoder og klare trinvise instruktioner til konstruktion og visning. Valget af materialer, byggeteknikker og metoder til pleje og konservering er alle beskrevet i detaljer. Skibe i miniature er beregnet som standardarbejdet om emnet og er en kilde til uvurderlig information for både bygherren af store og miniature modeller. Mens teksten omhandler at lave modeller i en skala på 1:192 (16ft = 1in) eller mindre, vil meget af informationen være nyttig for folk, der laver modeller i større skalaer.

De områder af skibsmodellering, der fokuseres på, omfatter materialer, værktøjer, forberedelse og grundlæggende teknikker, skrogkonstruktion, fittings, spars og rigning samt display og pleje.

Lloyd McCaffery begyndte at lave modeller i 1963 og blev skibsmodel på fuld tid i 1969. Han har vundet adskillige priser og skrevet artikler til en lang række tidsskrifter.

Bogen er hardback , 144 sider, udgivet 1988 i meget flot stand, ”næsten ny” - næsten.
Flotte s/h billeder af modelskiber og mange s/h billeder som understøtte fremstilling af skibene - værktøj, samling af små sektioner o.s.v.

Bogen kan nem sendes til Sverige og alle EU lande.

Bogen kan også afhentes i Hillerød, Denmark som er 25 minutter fra Helsingør og 50 minutter fra Helsingborg.

Bogen vil appellere til alle interesserede i.
modelskibe, bøger om modelskibe, bøger om skibe, books on ships, books on miniature ships, gør det selv byg, revell modelskib, skibsfart, søfart, sejlsport, böcker om fartyg,

Objektnr 643 404 227

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 2 okt 18:51

BOK om MINIATYR FARTYG, SHIPS in Miniature, at bygge modellfartyg, Bok skibe

Pris

196 kr

Timstub

Hillerød, Danmark

5.0

Timstub

Verifierad

10 omdömen

Läs omdömen