Beskrivning

Ge ditt hem en nostalgisk touch med denna klassiska mekaniska bordsklocka i elegant svart färg. Med sin dubbla ringklocka på toppen ger denna klocka en autentisk vintagekänsla, perfekt för både sovrummet eller som en dekorativ detalj i vardagsrummet. Den tydliga urtavlan med stora, lättlästa siffror gör det enkelt att hålla koll på tiden, medan den mekaniska konstruktionen ger ett charmigt tikkande ljud som för tankarna tillbaka till äldre tider.

Klockan är utrustad med två vridknappar på baksidan för att ställa tid och larm, vilket gör den både praktisk och lätt att använda. Den robusta metallkonstruktionen och klassiska utformningen gör denna bordsklocka till en hållbar och estetiskt tilltalande tidmätare som aldrig går ur stil.

Detaljer:

Typ: Mekanisk bordsklocka
Färg: Svart
Klassisk dubbelslagare för väckning
Mekaniskt urverk och ringklocka
Perfekt som väckarklocka eller dekorativ inredningsdetalj
Köp nu innan den försvinner! Skapa en känsla av vintage charm i ditt hem eller ge bort den som en unik present till någon som älskar retrostil.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 646 299 769

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Klassisk Mekanisk Bordsklocka i Svart - Vintage Stil med Dubbel Ringklocka

150 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

673 omdömen

Läs omdömen