Beskrivning

Denna vackra vintage bordslampa kombinerar en elegant metallfot med fina detaljer och en stilren glaskupa som ger ett sofistikerat intryck. Lampan är 29 cm hög och passar perfekt på ett sidobord, i en hall eller som en dekorativ accent i vardagsrummet. Den klassiska stilen och det detaljrika hantverket gör att lampan blir ett charmigt inslag i både antik och eklektisk inredning.

Metallfoten har en antik finish och elegant formgivning som påminner om lampor från tidigt 1900-tal, och glaskupan ger lampan en lätt och luftig känsla. Perfekt för dig som söker en unik och tidlös belysning med klassisk charm.

Egenskaper:

Höjd: 29 cm
Dekorativ metallfot med antik finish
Stilren glaskupa som ger ett behagligt ljus
Idealisk för sovrum, vardagsrum eller som en vacker inredningsdetalj
Denna lampa är ett måste för dig som vill ge ditt hem en touch av klassisk elegans och unik karaktär. Missa inte möjligheten att få denna vackra vintage lampa som verkligen sticker ut!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 646 240 795

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Vintage Bordslampa med Dekorativ Fot i Metall och Glasdetaljer – Klassisk Elegan

900 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

673 omdömen

Läs omdömen