Beskrivning

Ny produkt direkt från den svenska leverantören!

Antal spelare: 2-5 bäst 5
Speltid: 45-60 min
Ålders rek. 14

Information från leverantören:
Tänk om hela världshistorien hade utvecklats annorlunda?
Tänk om vår historias stora imperier aldrig hade kommit till?
Tänk om andra bortglömda civilisationer hade överlevt i deras ställe?
De besegrade kunde ha varit segrarna, och kolonisatörerna kunde ha varit de koloniserade - trots allt, imperier är vunna och förlorade på ett tärningskast!

Ta kontroll över en uråldrig nations öde genom ett spelarbräde, meeples och kort. På en tur slår du tärningar baserat på hur du har utvecklat ditt empirebräde. Tärningens sidor motsvarar fem förmågor på ditt bräde. För att expandera till nya territorier eller invadera motståndare måste du låsa upp rörelseförmågan; för att annektera ett territorium måste du vara fler än den nuvarande ockupanten eller få ett "svärd"-resultat på tärningen, där invånarna sedan flyr någon annanstans. Tärningarna låter dig också utveckla ditt spel genom att använda resultatet som motsvarar förbättringen och att kontrollera ett tillhörande territorium. Du kan få fler tärningar och ytterligare kast, samtidigt som du låser upp prestationskort.

När spelet är slut tjänar du poäng baserat på spelade prestationskort, upplåsta poäng på ditt personliga bräde och summan av städer under din kontroll.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 591 747 408

Visningar 359

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NYTT! First Empires Sveriges läsgat pris 6.9 på Board Game Geek

Pris

329 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 329 omdömen

Läs omdömen