Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

Antal spelare: 1-4 bäst på 1
Speltid: 60
Ålders rek: 14

Info från tillverkaren:
Den fridfulla staden Rowan är omgiven av farliga monster. Det är upp till medborgarna att befästa staden, träna upp krigare, präster, riddare och magiker och försvara Rowan i Meeples & Monsters!

Meeples & Monsters är en stor, vacker påsbyggande motorbyggare av designern Ole Steiness (Champions of Midgard med flera). Djup, omspelbarhet, vackra komponenter och en skvätt mysig humor får dig att komma tillbaka för "bara ett spel till" spel kväll efter spelkväll!

Under en spelares tur drar de ut meeples ut sin väska och använder dessa meeples för att utföra olika åtgärder på brädet. Dessa åtgärder inkluderar att uppgradera dina meeples, lägga till nya meeples i din väska, slåss mot monster, undersöka torn eller till och med uppgradera staden vilket ger spelarna ännu fler alternativ vid framtida vändningar. I slutet av en spelares tur läggs alla meeples de ritade på "logi"-delen av spelarens bräda.

Under spelet kommer spelare att få segerpoäng genom att besegra monster, utföra uppdrag och undersöka torn. I slutet av spelet kommer spelarna att få ytterligare segerpoäng genom att slåss mot bossmonster och genom uppdrag i slutet av spelet. Spelaren med flest segerpoäng vinner!

—beskrivning från förlaget

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 642 032 267

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Trudvang Legends till Sveriges lägsta pris! 7.0 på board game geek

Pris

849 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 329 omdömen

Läs omdömen