Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Ursprungligen kallad M4A3(76)W HVSS men förkortades till M4A3E8 (E8:an som betecknar HVSS-upphängningen), denna medelstora stridsvagn fick så småningom smeknamnet "Easy Eight" av de amerikanska soldaterna som kämpade i och bredvid dem. Easy Eight har flera förbättringar jämfört med tidigare M4 Sherman-designer, såsom Horizontal Volute Suspension System (HVSS) och bredare spår, vilket ger den bättre markprestanda; svetsat skrov istället för gjutet, vilket ger bättre skydd; och 76 mm M1A2 huvudpistol, vilket gör den i nivå med de tyska 75 mm kanonerna.

De första Easy Eights introducerades i december 1944, precis i tid för att se action i Battle of the Bulge. Även om styrkan hos dess huvudvapen hotade Axis medelstora stridsvagnar, behövde den fortfarande rikta den bakre pansringen på tyngre tyska fordon.

Över 2 500 Easy Eights producerades under andra världskriget, och designen visade sig vara tillräckligt framgångsrik för att se den fortsätta kämpa under Koreakriget och till och med in i Vietnamkonflikten.

Innehåller en "Easy Eight"-medeltank i plast, Bolt Action-statistikkort, Bolt Action Order-tärningar, monteringsguide, vattenrutschbana i fullfärg för amerikanska och kanadensiska fordon och fordonsskademarkörer.

Det här fordonet kan också användas i spel av Achtung Panzer!, spelet för nära strid stridsvagn mot stridsvagn, dess regler finns i Achtung Panzer! regelbok.

Modeller levereras omonterade och omålade
Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 644 879 524

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! M4A3E8 Sherman Easy Eight Tank (Plastic) - Bolt Action Warlord Games

Pris

299 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 328 omdömen

Läs omdömen