Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
När den tyska armén störtade över den ryska gränsen 1941 var Hitler säker på en kort, skarp kampanj. Han fick nästan en, men heroiskt försvar av de massiva sovjetiska arméerna bromsade nazisternas framfart. Det gjordes av den enkla menige soldaten, "Ivan" som tyskarna kallade honom. Modiga, solida och lojala uthärdade dessa soldater fruktansvärda stridsförhållanden. Deras utrustning var osofistikerad men funktionell, ungefär som trupperna själva.

De bittra striderna i Finland hade lärt Röda armén några svåra läxor där tusentals av deras män föll offer för frostskador. Kallvädersatsen som senare utfärdades var varm och bekväm, ofta vadderad eller quiltad, och var mycket avundsjuk av de tyska trupperna som huttrade i tunna överrockar.

Dessa tuffa män kunde ligga ute i snön i timmar innan de gjorde sina attacker. Urrah!

Sovjetiskt infanteri (vinter) innehåller:
Tillräckligt med plastkomponenter för att göra 40 Sovjetunionens infanteriminiatyrer, utrustade för att slåss under den hårda vintern på östfronten. Innehåller en mängd alternativ för att tillåta olika vapen och kommandomodeller.
Vapen ingår:
Mosin-Nagant-gevär (omfattat, med bajonett och utan), PTRD pansarvärnsgevär, kulsprutepistoler (PPS-43?, PPSh-41 och PPD-40), Mosin-Nagant-karbin, DP-28 lätt maskingevär, Tokarev halv- automatgevär (och bajonettversion), pistoler och gevärsgranatkastare. Inkluderar även fångade Panzerfaust!
Runda plastbottnar (25 mm diameter)
Bakgrundsbroschyr.


Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 640 579 635

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Soviet Infantry Winter Plastic Box Set - Bolt Action Warlord Games

Pris

459 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 328 omdömen

Läs omdömen