Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Spyre Hunting Packs består av unga adelsmän från House Helmawr, ivriga att bevisa sitt värde i det höga samhället. De bryr sig bara om dödandet och är beväpnade med en mängd dödlig utrustning som de fått i kraft av deras ädla blod.

Detta paket innehåller 26 kort för att hålla dina Necromunda-spel igång smidigt och släppa loss den dödliga eldkraften från Spyre Hunting Packs på dina rivaler.

Inkluderat är 18 Spyre Hunting Pack Gang Tactics-kort som beskriver knep som är unika för dessa elitförare av döden och åtta tomma Fighter-kort för att spåra dina gängmedlemmar.

Denna låda innehåller 26x kort (100 mm x 75 mm) för användning i Necromunda-spel:
– 18x Spyre Hunting Pack Gang Tactics-kort, som beskriver taktik som är tillgänglig för ditt gäng
– 8x tomma Fighter-kort, perfekta för mästarna och ledarna i din gänglek, vart och ett vattenmärkt med House Helmawr-vapen

Du behöver ett exemplar av Necromunda: Book of Desolation och Necromunda Core Rulebook, båda tillgängliga separat, för att använda dessa kort i dina Necromunda-spel.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 643 594 019

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Hive Secundus Gang Tactics Cards Necromunda Warhammer

Pris

149 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 326 omdömen

Läs omdömen