Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Spyrers är skrämmande rovdjur, rika avkomlingar av House Helmawr begåvade med en avancerad jaktrigg och en mängd dödlig utrustning. Dessa fulländade jägare bryr sig bara om dödandet, drivna att samla på sig ett fruktansvärt antal kroppar för att bevisa sin duglighet – och lindra det ädla livets förkrossande tristess. Orrus Spyre Hunters föredrar brutal styrka och rustning framför finess, med krigsdräkter som är designade för att bulldoze genom mindre fiender på jakt efter värdigt byte. Spyrers åtföljs ofta av karyatider, svagt psykiska bevingade keruber som tenderar att fästa sig vid kraftfulla figurer.

Denna flerdelade plastsats bygger två Orrus Spyre Hunters, åtföljda av en Caryatid Prime. Dessa cybernetiska juggernauts är en formidabel kärna för Spyre Hunting Party-gäng, eller kan gå med i andra House-gäng som en del av en Secundan Incursion. Varje Orrus Spyrer kan skräddarsys med olika huvuden och är beväpnad med kraftnävar med klor eller kraftfulla tångtång, som innehåller ett urval av avståndsvapen – bultavkastare, folkitavlastare eller en sönderfallsmatris. Caryatid Prime flyger på sin egen bas, en liten, blå, bevingad humanoid varelse som uppskattas av hivers som en lyckobringare.

Innehåller:
– 2x Orrus Spyre Hunters, med två distinkta kroppsdesigner och fyra huvuden som kan användas på båda kroppen
– Orrus vapen! Du hittar två uppsättningar kraftnävar och kraftklor som kan användas med antingen Orrus, plus två uppsättningar bultkastare, en uppsättning volkite-laddare och en uppsättning desintegrationsmatriser som kan integreras i antingen nävarna eller klorna
– 1x Caryatid Prime

Denna uppsättning består av 72 plastkomponenter och levereras med 2x Necromunda 40mm Base och 1x Necromunda 25mm Base. De levereras omonterade och omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för användning av Orrus Spyre Hunters finns i Necromunda: Book of Desolation, som är tillgänglig separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 643 594 016

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Necromunda: Orrus Spyre Hunters Warhammer

Pris

359 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 327 omdömen

Läs omdömen