Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Dvärgarnas historia är en berättelse om ständigt krig och tragedi, formad i strid och härdat genom svårigheter. Ändå slits de inte ner av sina svårigheter, för varje prövning och vedermöda de har ställts inför har tjänat till att ytterligare stålsätta de okuvliga dvärgarnas beslutsamhet.

Detta tillägg tar en djupgående titt på Karaz Ankor och utforskar traditionerna och övertygelserna i denna kraftfulla värld av envisa och stolta krigare och hantverkare. Används i kombination med Warhammer: The Old World – Forces of Fantasy, den här boken ger dig ännu mer djupgående regler, så att du kan använda din samling av motvilliga dvärgar på nya och spännande sätt.

Inom detta tillägg hittar du:
Bergsriket: En heltäckande titt på Karaz Ankor, dvärgarnas bergsrike – från kraften i dess ointagliga grepp, till rollerna för dess styrande skrå och klaner.

The Reclamation of Khazid Vosk: Sagan om Burlok Damminsons djärva strävan att återerövra Khazid Vosks förlorade grepp och att återta dess bortglömda skatter.

Heroes of Legend: Bakgrund och regler för tre kända karaktärer Thorgrim Ulleksson, Kharl of the Dammaz Kron, Ungrim Ironfist, Slayer King of Karak Kadrin och den ökända ingenjören Burlok Damminson.

Armies of Infamy: Regler för att ställa två unika dvärgarméer av infamy: kungliga klaner och ingenjörsexpeditionsstyrkor.

Det här är en expansion till Warhammer: The Old World – du behöver kopior av Warhammer: The Old World Rulebook och Warhammer: The Old World – Forces of Fantasy-böckerna, båda tillgängliga separat, för att kunna använda innehållet i den här boken.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 640 308 539

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Arcane Journal Dwarfen Mountain Holds 2024 Warhammer

Pris

195 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 324 omdömen

Läs omdömen