Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De skickligaste krigarna i ett dvärghåll är dess hammare – individer som har bevisat sig själva i många strider, visat stor styrka, krigsskicklighet och även ståndaktig lojalitet. Samtidigt är Dwarf Longbeards de äldsta, mest erfarna dvärgkrigarna, ett faktum som bevisas av längden på deras skägg. De får vederbörlig respekt från yngre dvärgar, som har fått lära sig att respektera sina äldre.

Denna flerdelade plastsats bygger 20 dvärghammare eller 20 dvärg långskägg. Alternativt kan du bygga 10 av varje för användning i din Dwarfen Mountain Holds-armé i spel Warhammer: The Old World.

Som deras namn antyder är Dwarf Hammerers redo att krossa fiender med slag från deras stora hammare. Under tiden kan du bygga Longbeards med fantastiska vapen, eller brutala handvapen och tuffa sköldar. Båda enheterna kommer med en möjlighet att bygga en fullständig kommandogrupp, inklusive en mästare, fanbärare och musiker.

Detta kit innehåller 364 plastkomponenter och 20x Citadel 25 mm fyrkantiga baser. Den innehåller också 1x Dwarf Mountain Holds Transfer Sheet med 342 högkvalitativa vattenrutschbanor för att dekorera dina modeller ytterligare.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 640 308 540

Visningar 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Dwarfen Mountain Holds Dwarf Hammerers 2024 Warhammer

Pris

619 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 324 omdömen

Läs omdömen