Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Avenger Strike Fighter är ett superlativt markattackflygplan designat för att fungera tillsammans med Solar Auxilia-kohorter under planetariska invasioner. Uppkallad efter sin primära beväpning, Avenger-bultkanonen, utmärker sig Avenger i att utföra stra?ingkörningar på fiendens pansarformationer, och kratta de sårbara svagare sidorna av deras pansarskrov med massreaktiva bultskal. Avengern kan också användas i den sekundära rollen som interceptor, vilket ger nära luftstöd för marktrupper mot fientliga bombplansskvadroner.

Solar Auxiliary är bortskämd för val när det kommer till små, elaka hundfighters. Lägg till Avenger Strike Fighters till dina styrkor och ge massiv eldkraft, som skyddas av en stjärtskytt – sällsynt på en så liten båt. Deras blandning av vapen gör att de kan ta en markattackroll eller ta ut långsamma bombplan. De har också en unik stil som ser ut som inget annat i din kraft med sina nedsvepta vingar, exponerade motorer och breda svansar.

Dessa modeller kan också användas i Aeronautica Imperialis spel genom att montera dem på Aeronautica Imperialis baser, säljs separat.

Setet innehåller:
- 4x plast Solar Auixilia Avenger Strike Fighter miniatyrer
- 4x Legions Imperialis 40 mm runda flygbaser med kulhylsor
- 1 Avenger Squadron överföringsblad

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 637 428 140

Visningar 127

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

NY! Avenger Strike Fighters Legiones Astartes Horus Heresy Warhammer

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 332 omdömen

Läs omdömen