Beskrivning

5 olika stenar

1.) Lila - Ametist
Ametisten hjälper oss att balansera våra känslor och kan användas för att motverka stress och oro.
Ametisten är en fin kristall att meditera med och kan hjälpa oss att följa vår intuition.

2.) Gul - Gul Aventurin
Gul Aventurin motiverar dig och får dig att vilja arbeta målmedvetet. Den ger fysisk, mental och emotionell energi. Det dämpar stora känslomässiga fluktuationer och får dig i balans, så att du kan tänka och agera mer rationellt, samtidigt som du stärker dina ledaregenskaper och auktoritet.
Gul aventurin gynnar nervsystemet och dina rengöringsorgan. Det stärker din cirkulation och ämnesomsättning och minskar obehaget av allergier och utslag.
Aventurin är vanligast i grönt, men det finns i en mängd andra färger som gul, orange, brun, blå, rosa och röd. De har några av samma energier som Gul Aventurine, men har också sina egna mycket distinkta energier. Var därför uppmärksam på vilken Aventurine du arbetar med, eftersom många leverantörer av stenar bara slår samman dem under
samlingsnamnet Aventurin. Gul aventurin finns på många ställen i världen, men främst i Brasilien, Ryssland, Indien och Kina.

3.) Klar - Bergskristall
Bergskristall hjälper dig att få klarhet i dina tankar och skapa en vision för ditt liv. Den hjälper dig att bli medveten och behålla fokus. Den är därför en optimal kristall att för att rensa ut gamla energier.

4.) Blå - Turquoise
Turkos är den ultimata healerstenen. Det läker både din fysiska kropp och känslomässiga smärta. Det ger din kropp och energi i balans och hjälper dig att bli mindre känslomässigt driven. Stenen omfamnar dig medkärleksfull och välkomnande energi och hjälper dig att vara mindre självisk.
Turkos stärker hela kroppen och hjälper till att läka alla sjukdomar och smärtor. Det stärker ditt immunförsvar och förbättrar din hälsa totalt sett. Turkos kommer oftast att vara turkos, men kan variera i ett hav av nyanser från ganska ljus till en mörkblågrön färg. Stenens yta är ofta ganska knutig med djupa svarta eller grå markeringar
och strukturer.

5.) Svart - Svart Obsidian
Svart Obsidian har en väldigt lugn och balanserande energi, den hjälper dig att släppa taget om det negativa. Det är en beskyddande kristall, den ger fokus och dämpar oro. Den är bra för att öka din intuition och grunda dig.

Objektnr 642 220 437

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 21 sep 16:34

Healingstenar - Drömmar, dröm. Healing, läka, chakra, new age, meditation, yoga

Pris

100 kr

Slutar om

rökelsekungen

Slottsbron, Sverige

5.0

rökelsekungen

Företag

Toppsäljare

418 omdömen

Läs omdömen