Beskrivning

5 olika stenar

1.) Lila - Ametist
Ametisten hjälper oss att balansera våra känslor och kan användas för att motverka stress och oro.
Ametisten är en fin kristall att meditera med och kan hjälpa oss att följa vår intuition.

2.) Gul - Tigeröga
Tigeröga är en kristall som ger styrka och bättre självkänsla. Denna kristallen hjälper dig att utvecklas och våga släppa taget och utmana gränser. Tigeröga hjälper till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger, stärka fysiska förmågor och få dig att våga prova nya saker.

3.) Blå - Lapis Lazuli
Lapis Lazuli är en kristall som kan öka ditt självförtroende, låter dig tala din sanning, hjälper till att bli självmedveten och vara ärlig mot dig själv. Förbättrar kunskap, förståelse och underlättar inlärningsprocessen.

4.) Röd - Röd Jaspis
Jaspis lyfter fram din naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Tillförsikt till vår egen väg genom livet och till universums skapande kraft ger skönhet och styrka. Jaspis stödjer oss genom livets naturliga processer såsom graviditet, födelse, pubertet och åldrande. Det indianska ordet för röd jaspis betyder ”regnbringare” och den användes i ceremonier för att be om regn. Röd jaspis har också traditionellt använts i slagrutor.

5.) Grå - Grå Agat
Grå Agat tar dig in i inre balans och låter dig släppa giftiga och negativa känslor som svartsjuka, bitterhet och agg. Det låter dig acceptera och förlåta dig själv så att du kan fortsätta din positiva personliga utveckling. Det stärker dina klärvoajanta förmågor och låter dig se andliga gåvor i dig själv och andra. Det är bra att ta med dig på resor, eftersom det ger sinnesfrid och skyddar mot oförutsedda händelser och förlorade tillhörigheter.

Objektnr 642 220 432

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 21 sep 16:34

Healingstenar - Skydda, beskydda. Healing, läka, chakra, new age, meditation, yo

Pris

100 kr

Slutar om

rökelsekungen

Slottsbron, Sverige

5.0

rökelsekungen

Företag

Toppsäljare

418 omdömen

Läs omdömen