Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: Mi Fagell är konstnär från Hässleholm. Nu får Femina komma in i hennes bostad som ligger vackert vid Finjasjön. Så ser det ut i de olika rummen.

Reportage: Margit Mell är på bild. Hon är gift med konstnär Börje Mell och de har dottern Anne-Charlotte Mell. Nu intervjuas Margit Mell om sin vardag och hur det är att vara husmor. Hon ger också tips på recept.

Artikel: Magda Bergstrand bor i Flarken utanför Boden. Nu är hon på bild och hon lyfts fram som ett föredöme för andra kvinnor. Hon har klarat sig igenom många prövningar.

Reportage: Carin Colliander arbetar vid Stockholms Stads Familjerådgivningsbyrå. Nu är hon på bild och hon skriver om olyckliga äktenskap. Kan de botas?

Reportage: Reporter Ingrid Samuelsson följde med en bananbåt från Göteborg till Västindien. Här är hennes reportage från de exotiska öarna. Stämningen i Västindien är primitiv, skriver hon.

Reportage: Femina visar upp vackra dukningar i färg. Bakom dukningarna står Maja Hallgren i Karlstad, Ester Rockström på Blå gården i Höör. Karin Stigell i Bromma. Eivor Ejvinsson i Stockholm. Dana Möller i Landskrona. Britta Sanderskog i Göteborg.

Reportage: Sömnbrist är ett gissel för mammor. Mammor måste vara vakna med små barn på nätterna och sedan ska hon utföra sina sysslor som husmor på dagarna. Hur ska hon orka? Femina fördjupar sig i ämnet tillsammans med läkare Gustav Jonsson och hans maka, barnpsykolog Margareta Embring.

Reportage: Vad är egentligen Basedows sjukdom? Ögongloberna tränger fram. Femina reder ut.

Handarbete: Så skapar du en söt sparkbyxa till ett barn. Beskrivning.

Annons: Helsida i färg: Lekeberga Messmör från Mejeriföreningen i Örebro.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Varenr. 642 352 830

Visninger 44

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Femina 46 1954 Mi Fagell, Margit Mell, Rockström, Karin Stigell, Dana Möller

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

478 anmeldelser

Læs anmeldelser