Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Femina från 1954.

Reportage: Visst finns det karlar som hjälper till därhemma! Femina har anordnat en tävling där Sveriges mest hjälpsamma män utses. Här är männen som gärna dammsuger eller diskar ibland, d v s hjältar bland karlar! Här är vinnarna: Gösta Örnberg i Johanneshov. Cyrill Hälsén i Landskrona. Birger Gunnarsson i Kvibille. Bild på hela familjen Gunnarsson. Utöver det så uppmärksammar Femina makarna till Emilia Lundström i Boliden. Liza Olofsson i Visby. Gunnel Carlaby i Uppsala. Ulla Hansson i Markaryd. På bild ser vi Cyril Hälsén när han syr på maskin tillsammans med sin son. På en annan bild ser vi Cyril Hälsén servera sin hustru frukost på sängen - trots att det inte är Mors dag! På bild ser vi även Ulla Örnberg och hennes man Gösta Örnberg medan han hjälper henne med disken.

Reportage: Femina har fått komma hem till Jacques Zadig och fotografera olika rum i hans bostad. Jacques Zadig bor i Malmö och han är konstnär. Hustrun Margit Zadig är också konstnär. Se så fint de inreder! På bild ser vi bl a lilla dottern Dyveke Zadig som sitter i knäet på mamma Margit Zadig. På en annan bild ser vi Jacques Zadig medan han arbetar.

Reportage: Femina har också fått komma hem till Karl Olof Westberg och fru Ulla Westberg. De bor i en trevlig trerummare i Ulricehamn, vid den idylliska sjön Åsunden. Se så fint de har det!

Reportage: I Ulricehamn bor även köpman Thorwald Johansson och hustrun Mimi Johansson. Nu får vi se hur de inreder de olika rummen i bostaden.

Reportage: Det klagas mycket på nutidens ungdom. Men hur illa ställt är det egentligen? Om detta skriver Yngve Kareld i ett reportage. Somliga av dagens unga roar sig på omoraliska sätt och vi som är deras föräldrar har svårt att känna igen oss i ungdomens sätt att leva.

Reportage: Funderar du på att skaffa dig en apa som sällskapsdjur? Hos Zoologiska Importen i Stockholm kan du köpa silkesapor. Det finns dock en hel del att tänka på innan man slår till och köper en apa. Femina ger dig råd som funderar på att skaffa ett husdjur. Utöver apor ger man även råd kring fåglar, fiskar och hamster.

Reportage: Hur kommer framtidens möbler att se ut? Femina har letat fram de allra mest modernistiska möblerna för att försöka få ett grepp om hur vi inreder våra hem i framtiden, i ett avlägset 1960-tal.

Artikel: Judit Ordell bor i Stockholm. Nu är hon på bild och hon hyllas i Femina. Judit Ordell arbetar som sjuksyster i slummen och hon har hjälpt många stackars människor i sina dagar!

Handarbete: Sticka en snygg pullover till en gosse. Beskrivning.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Varenr. 644 136 020

Visninger 45

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Femina 38 1954 Cyrill Hälsén, Dyveke Zadig, Gösta Örnberg, Judit Ordell

Pris

149 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

478 anmeldelser

Læs anmeldelser