Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Femina från 1964.

Reportage: I Hässleholm bor Sven Hagberg och hans fru Marianne Hagberg. Sven Hagberg är läkare och Marianne Hagberg är skulptör. Nu bjuder de in Femina till sitt hem och vi får se flera bilder på hur de har inrett det. På bild ser vi Marianne Hagberg sitta i ett av rummen och hon läser.

Reportage: Femina har träffat Eva Stiberg. Hon är skådespelare och nu intervjuas hon och hon är på bild. På bild ser vi även hennes dotter, Madeleine Stiberg.

Artikel: Carl-Henrik Roody är ung direktör för fiskrestaurangen Maritim på Strand i Stockholm. Nu är han på bild och han hyllas i en text. På hans meny finns färsk haj, gäddfrikadeller och ålgryta. Nu bjuder han oss på några läckra recept!

Reportage: Femina porträtterar Florence Nightingale och skriver om hennes enorma betydelse för dagens sjuksköterska.

Reportage: Många mammor hotar sina barn med att polisen kan komma att ta dem, eller kanske sotaren, om de inte sköter sig. Mammor borde sluta med detta, skriver Femina. Det kan märka barnen för livet! Reportaget handlar om barnuppfostran och att den behöver moderniseras.

Reportage: Flera forskare anser att det bara är en tidsfråga innan man kommer att kunna få reda på vilket kön ett barn kommer att ha, redan innan barnet har fötts! Just nu pågår försök där man undersöker huruvida den havande kvinnans saliv innehåller manliga könshormoner, eller ej. I framtiden kommer man förmodligen att kunna veta om det ska bli en pojke eller flicka, en fascinerande tanke!

Reportage: Femina visar upp några vackra dukningar i färg. De som har gjort dukningarna är Rita Lilliehöök i Stockholm. Greta Ikander i Malmö. Karin Stigell i Bromma. Kerstin Rågmark i Karlstad.

Artikel: Estel Malm i Malmö hyllas med en bild och en text i Femina. Hon är husmor på IOGT:s pojkhem och hon är mycket omtyckt av pojkarna där.

Handarbete: Så stickar du en trekantig schal. Beskrivning.

Handarbete: Så stickar du en bäddjacka. Beskrivning.

Samt: Vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Varenr. 642 491 427

Visninger 55

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Femina 48 1954 Carl-Henrik Roody, Eva Stiberg, Sven Hagberg, Greta Ikander

Pris

139 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

483 anmeldelser

Læs anmeldelser