Beskrivelse

Oversat af

Allers veckotidning från 1984.

Reportage: Margareta Ballin har fött ett litet barn som heter Desirée Ballin. Hon födde henne sittande, i en särskild förlossningsstol. Margareta Ballin bor med barnen Isabelle Ballin, Therese Ballin och Desirée Ballin i en prydlig villa i Mörarp utanför Helsingborg. Nu berättar Margareta Ballin om sitt liv och förlossningen. Barnen är också på bild.

Reportage: Majken Norling hade en enorm cysta på magen. Vi ser den på bild. Nu gråter hon och berättar hur det var i Allers. Majken Norling bor i Halmstad och hennes dotter heter Majvor Norling. Sonen heter Tomas Norling. 1959 föddes dottern Agneta Norling.

Reportage: Renny Olausson är komminister. Nu vädjar han till läkarna: skriv aldrig ut piller till någon som är i sorg! Renny Olausson är komminister i Ödsmål utanför Stenungsund.

Reportage: Skådespelare Anna Sundqvist i stor intervju. Hon fotograferas tillsammans med maken Rolf Berg. De visar upp sin fina villa i Enebyberg.

Reportage: Jan Bergquist är känd från TV. Nu intervjuas han. Han är 42 år och han bor i ett radhus i Vällingby.

Reportage: Catharina Hammarskiöld-Wickman är på bild. Nu bjuder hon på sina bästa recepttips! Catharina jobbar på Sophiahemmet.

Reportage: Astrid Johansson bor i Smålandsstenar. De flesta i Smålandsstenar vet vem hon är. Tidigare var hon en anonym hemmafru men nu har hon blivit berömd diktare i Värnamo Tidning! Hon växte upp i Slätthult.

Reportage: Allers har besökt Dominikanerorden på S:t Davidsgården i Rättvik. Där intervjuade man syster Elsbeth. Hon tog det namnet efter sin älskade syster som avled i unga år.

Reportage: Mai Zetterling i stor intervju. Hon säger att hon kan känna på sig när någon ska dö. Det spelar ingen roll var i världen människan bor. Hon känner det!

Reportage: Margareta Nyström kallas för "Maggi". Hon var 18 år när hon födde en dotter, Emma Nyström. De bor i Limhamn och nu berättar hon om hur tufft det var att bli mamma när man är så ung.

Reportage: Tommy Jacobsson är operasångare och Lill Larsson är primadonna. Nu intervjuas de tillsammans i Allers. Nu berättar de om när Tommy Jacobsson fick en hemsk hjärnblödning.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Varenr. 635 044 579

Visninger 127

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Allers 47 1984 Margareta Ballin, Majken Norling, Renny Olausson, Anna Sundqvist

Pris

129 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

476 anmeldelser

Læs anmeldelser