Baracuda_666

Baracuda_666

|Samfrakt 1 dag

Om

Södertälje | Reg. April 2007

Hej tar inte på mig postens slarv försvinner erat brev/paket är det VIKTIGT! att höra av sig inom efter 5 dagar efter beställning för att posten ska hinna leta och kolla vad som hänt, Jag fotar och filmar varje utskick och behåller den i 7 dagar (sen rensar jag den) så jag också kan bevisa att jag skickat den. Det är viktigt att skriva något i era omdömen om ni fått varan inom utlovad tid hoppas jag på en positiv kommentar ibland tar posten några dagar extra händer ibland, inte så ofta dock..(fel det händer ofta nu för tiden) använder ofta schenker men vill ni ha en annan speditör så önska det ska vi nog kunna ordna det.
Skickar den så snabb som möjligt. Oftast samma dag eller dagen efter. Noga att ni tittar på bilderna för att få en uppfattning om det finns något fel på varan så skriver jag det och var på varan felet sitter.

Tack för att du handlar av mig!
Om ni vill fråga något går det ringa tex om ni vill köpa över ett visst antal så ni får ett bra fraktpris. 0707-200488

P.S. Packar Laserdisc med bubbelplast och i en LP eller pizza kartong mycket bra att packa i om ni vill att jag tar ut skivorna/discarna och lägger dom bredvid omslag går det bra, ej med Nya Laserdisc. Tidningar skickas också i pizzakartong för bästa skydd även bubbelplast runt
Samfraktar när det går har skivor discar och magazines på två olika ställen bara så alla vet. Då måste jag antingen skicka hit Fbrg dom först eller från Sthlm direkt.
Priser 1 st Laserdisc 1-LD 79 KR
1 ST 79 KR
2-3 89 KR
4-6 99 KR
7-12 125 KR

13-20 Fri frakt

Tidningar över 6,000 KR Fri frakt

1-2 Tidningar 79 KR
3-5 Tidningar 89 KR
6-9 Tidningar 99 KR

10-15 Tidningar Fri frakt