LobitaL

LobitaL

Samfrakt 3 dagar

Om

Örebro | Reg. January 2006

Hej på dig!

Jag är en kvinna med stor passion för kläder och skor och accessoarer, samt för böcker och annat smått och gott, kombinerat med en svårighet att göra mig av med. Vilket gör att jag lätt samlar på mig lite mycket och med åren har det blivit en del... Jag försöker nu rensa lite här hemma genom att låta vissa av mina juveler hitta nya hem och bli mer använda och uppmärksammade än här.

Det jag lägger ut här är enbart provat, dvs. oanvänt, eller endast använt ett fåtal gånger. Det som passar sig bättre för andra behövande och som är mer begagnat skänker jag bort till personer eller etablerade hjälporganisationer. Jag bor i Örebro och finns en i närheten går det bra att hämta ev. vara hos mig eller göra upp möte. I övrigt skickar jag mina sålda varor med spårbar försändelse för ett tryggare köp.

Jag har valt att lägga mina objekt med köp-nu-pris, utifrån en rimlig eller låg nivå en secondhand-butik skulle ta eller lägre. Sen är jag självklart medveten om att frakten tillkommer, jag handlar en del själv så här. Har man annan åsikt men är intresserad går det såklart bra att komma med ett annat prisförslag enlig Traderas gränssnitt. Så kanske vi enas om annat...

Må gott! :)
/ Linda