Beschrijving

Vertaald door

Saxons veckotidning från 1976.

Reportage: Ing-Mari Lind är 37 år och hon bor i Linköping. Hon var ett matvrak, skriver tidningen. Hon vägde 102 kilo och hon svettades hela tiden. Nu har Ing-Mari Lind bantat bort 37 kilo! Hon är glad och livlig och hon kortklippt mörkt hår, skriver tidningen. Saxons visar före- och efterbilder på Ing-Mari Lind.

Reportage: Mary Rolén bor i Båstad kommun. Hon bor tillsammans med Bo Rolén och barnen Lisette Rolén och Jesper Rolén. Bo Rolén lider av MS. Mary Rolén vill inte att Bosse Rolén ska ligga på en långvårdsklinik. Därför kämpar hon och tar hand om Bo Rolén i hemmet. Saxons besöker familjen och intervjuar dem om kampen.

Reportage: Filmstjärnan Kirk Douglas visar upp sitt lyxiga hem för läsarna. Han har egen pool och en privat biograf.

Reportage: Eja Winberg bor i Annebergsgårdens pensionärshem i Malmö. Nu intervjuas hon om det fruktansvärda dådet i Pildammsparken i Malmö då en äldre man slogs ned och sparkades ihjäl av ett gäng ungdomar. 80-åriga Eja Winberg vill prata med ungdomarna i Malmö och skapa relationer med dem. Bild på Eja Winberg medan hon pratar med ungdomar. Eja Winberg besöker skolor i Malmö för att prata med unga. Förra hösten antastades Eja Winberg av ungdomar på stan.

Reportage: Levi Aspehult bor på Rönnplan i Kiruna men han kommer från byn Rantajärvi. Nu berättar han att han kan stämma blod! Många kommer hem till honom på Rönnplan för att få sitt blod stämt. Han lärde sig att stämma blod i byn Aapua i Tornedalen. När han stämmer blod har han Bibeln till hjälp.

Reportage: Vivian Lindberg har en dotter som heter Katrin Lindberg. Vivian Lindberg har en svår ögonsjukdom. Professor Arne Huggert hjälpte henne på lasarettet i Umeå. Nu kan hon äntligen se sin lilla dotter igen!

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Item nr. 579 599 298

Aantal keer bekeken 301

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Saxons 32 1976 Ing-Mari Lind, Mary Rolén, Eja Winberg, Levi Aspehult

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

405 beoordelingen

Lees recensies