Beschrijving

Vertaald door

Välkommen på maskerad!

I det här mysteriet har Vallebyborna tagit på sig sina knasigaste kostymer för att fira Vallebys grundare, Valeria von Konkarongen. Men mitt under festen blir Vallebys nyinflyttade invånare, det superrika paret Petersén, av med ett oskattbart halsband. Frågorna hopar sig. Kommer Lasse och Maja avslöja det snillrika spelet bakom halsbandets försvinnande? Hur ska Dino och Saras nya bebis Pjär tas emot? Och vart tog egentligen Valeria von Konkarongens träben vägen?

Lättläst, men inte lättlöst, är parollen bakom LasseMajas detektivbyrå - en av Sveriges största barnbokssuccéer genom tiderna som har blivit till såväl teve och film som spel och pyssel. Inte undra på, när Martin Widmarks charmiga berättelser tillsammans med Helena Willis skruvade bilder gör varje LasseMaja-bok till ett oemotståndligt läsäventyr.

Alla våra böcker säljs som lätt begagnade då de kan ha hanterats ett flertal gånger. De är olästa om inget annat anges. Det kan finnas hanteringsspår på våra böcker. Finns det skador eller kraftiga hanteringsskador anges detta i annonsen.

Betalning:
Betalning sker via Tradera eller direkt till vårt bankkonto. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mail från oss.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sejva. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna efter vi erhållit varan i retur. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sejva, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Item nr. 638 387 944

Aantal keer bekeken 63

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Maskeradmysteriet - Inbunden, Svenska, 2022

Prijs

SEK 75

Sejva

Ekenässjön, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

697 beoordelingen

Lees recensies