Beschrijving

Vertaald door

Serien om Olle&Mia består av enkla vardasberättelser med mycket humor och tydligt bildspråk. Texten är kompletterad med teckenillustrationer.I denna serie böcker om Olle&Mia ingår (enklast först):Bråttom bråttom, I lekparken, Leka inne, Cykeloturen, Nu kommer jag, Pannkakeskolan och Hurra för mig.Böckerna om Olle och Mia är skrivna för att passa alla barn, men särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. Varje uppslag består bara av en bild vilket gör det lätt för barnet att koncentrera sig på berättelsen. Texten är kortfattad och tydlig och dessutom kompletteras den skrivna texten med teckenillustrationer, vilket gör det mycket enkelt att använda tecken som ett extra stöd när man läser för barnet.

Alla våra böcker säljs som lätt begagnade då de kan ha hanterats ett flertal gånger. De är olästa om inget annat anges. Det kan finnas hanteringsspår på våra böcker. Finns det skador eller kraftiga hanteringsskador anges detta i annonsen.

Betalning:
Betalning sker via Tradera eller direkt till vårt bankkonto. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mail från oss.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sejva. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna efter vi erhållit varan i retur. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sejva, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Item nr. 638 387 896

Aantal keer bekeken 69

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Pannkakeskolan - Inbunden, Svenska, 2013

Prijs

SEK 49

Sejva

Ekenässjön, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

697 beoordelingen

Lees recensies