Beschrijving

Vertaald door

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

Super-Charlie upptäcker en ny superkraft: han kan göra sig osynlig. Men nya krafter kräver träning, och han skrämmer nästan ihjäl sin stackars mamma på kuppen. I samma veva råkar Charlie ut för en mystisk attack. Något omringar honom, något okänt och fasansfullt. Det ser ut som små monster och verkar ha med deras nya granne att göra. Fanny heter tjejen som flyttat in bredvid och som Storebror verkar vara väldigt förtjust i. Mormor förklarar att om det är som hon misstänker så är monstren i själva verket baciller. Ett särskild sorts baciller …

Den kaxiga Super-Charlie är barnens egen superhjälte! Succéförfattaren Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av familjelivet och illustratören Millis Sarris fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.

Alla våra böcker säljs som lätt begagnade då de kan ha hanterats ett flertal gånger. De är olästa om inget annat anges. Det kan finnas hanteringsspår på våra böcker. Finns det skador eller kraftiga hanteringsskador anges detta i annonsen.

Betalning:
Betalning sker via Tradera eller direkt till vårt bankkonto. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Vinner du fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får bekräftelsen på mail från oss.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sejva. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna efter vi erhållit varan i retur. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sejva, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad och ordern skickas så snabbt som möjligt.

Item nr. 638 387 839

Aantal keer bekeken 68

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Super-Charlie och monsterbacillerna - Halvklotband, Svenska, 2022

Prijs

SEK 69

Sejva

Ekenässjön, Zweden

5.0

Bedrijf

Top verkoper

697 beoordelingen

Lees recensies