Beschrijving

Vertaald door

Vintage ryggsäck från Adidas. Klassisk 80-talsrygga i syntetmaterial och med tidstypiska neondetaljer. Småfack för pennor och annat inuti lilla ytterfacket. Made in Korea.

Begagnat skick med bruksslitage. Dryga 40 cm hög och dryga 30 bred.

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.
Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.
Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Item nr. 647 635 941

Aantal keer bekeken 78

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Vintage skinnryggsäck Adidas 80-tal, retro neon kult, sport street hip hop

Stopt 25 okt 18:50

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 1

iamhell

Göteborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 555 beoordelingen

Lees recensies