Beschrijving

M|
S|

Vertaald door

Vintage MC-skinnjacka från 70-80-talet, Lär vara en Jofama då sömmar, dragkedjor etc är lika placerade och av samma modell och design som den klassiska modellen med kromade knappar och breda dragkedjor, rött foder och andra snygga detaljer! Lapp med texten “Genuin leather” i nacken.

Jackan är i bra begagnat skick med endast mindre bruksslitage hela fickor, dragkedjor skinn och foder. Ingen storleksmärkning, uppskattar den till S eller mindre M. Se mått för mer exakt passform:

Ungefärliga mått i cm:
Armhåla-armslut 45

Axelsöm-armslut 61

Armhåla-armhåla 45

Kragens nedersöm-nederdel bak 56

Personen på bild är ca 190 cm och väger ca 80kg

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.
Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.
Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Item nr. 647 639 906

Aantal keer bekeken 356

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Vintage mc-skinnjacka jofama knutte hårdrock punk retro 70-tal kult

Stopt 25 okt 19:21

Leidend bod

SEK 395

iamhell

Göteborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 555 beoordelingen

Lees recensies