Beschrijving

Vertaald door

Unik design

Metallband är integrerade i sängens huvudgavel och baksida och dekorerade med metallnitar. Hela sängen är klädd i mjukt, ljusbeige linne. Den starka kontrasten mellan metall och mjuka tyger kan ge ditt hem en rik visuell effekt.

Praktisk design

Med USB- och Type-C-laddningsportar integrerade i mitten av sänggaveln kan du använda elektroniska enheter i sängen. Sänggaveln är utformad med rundade hörn för att förhindra stötar och skador, vilket ger maximal säkerhet för ditt hem medan du sover. Känn dig alltid bekväm och bekymmersfri.

Förvaringsutrymme under sängen

Förvaringssängen har ett unikt, kraftigt hydraulsystem som ger ett stort förvaringsutrymme under sängen och är lätt att höja, sänka eller stänga. Perfekt för förvaring av resväskor, garderober, sängkläder, säsongskläder och andra föremål som används sällan.

Robust stöd

Sängramen är tillverkad av robust målad metall för att säkerställa sängens stabilitet. Bottenplattorna är tillverkade av hållbara massiva träplankor och ger ett bekvämt stöd som förhindrar att madrassen sjunker ner. Järnröret kombineras med tysta EVA-remmar för att minska buller från daglig användning och ge dig en tyst sömnupplevelse!

Obs: Sängramen inkluderar inte madrass och är snabb att montera. För att minimera risken för skador skickas sängramen i 2 lådor och kan anlända på olika dagar. Om båda paketen anländer men delar saknas, vänligen kontakta kundtjänst.

Tekniska data

Material: Linne

Produktens mått: 216*170*102 cm

Produktens vikt: 45,6 KG

Lastkapacitet: 200 KG

Lämplig madrassstorlek: 160x200 cm (madrass ingår ej)

Montering krävs, verktyg och instruktioner ingår.

2 paket kan levereras separat.

AB20024849B

Item nr. 645 704 624

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 24 okt 16:11

160 x 200 cm förvaringssäng i linnetyg - med USB- och typ C-laddning - Beige

Prijs

SEK 5 409