Beschrijving

Vertaald door

Multifunktionell design: Denna våningssäng har ett skrivbord och öppna hyllor för sömn och studier, och lådorna under sängen är försedda med hjul för att enkelt kunna skjutas och dras. Lådorna under sängen ger extra förvaringsutrymme och håller ordning på saker och ting.

Högkvalitativa material: Sängen är tillverkad av robust MDF och furuträ och ger en hållbar och stabil struktur. Den vita finishen ger sängen ett fräscht och modernt utseende som passar perfekt med olika inredningsstilar.

Säker design: Denna EN 747-certifierade våningssäng är en produkt som har genomgått rigorösa tester och bedömningar för att uppfylla europeiska säkerhetsstandarder. Sängen genomgår rigorösa tester för att säkerställa sängens strukturella sundhet och kvaliteten på de material som används. För barnens säkerhet är de övre nivåerna utrustade med säkerhetsskenor. Denna genomtänkta design kan effektivt förhindra att barn faller ur sängen när de sover eller leker och ger ytterligare säkerhet.

Lätt att montera: Detaljerade instruktioner och kompletta delar hjälper dig att slutföra monteringen. Monteringsprocessen kommer att bli ännu roligare när du njuter av din säng.

Tekniska specifikationer
Material: Tall + MDF
Produktens mått: 361*97,5*165 cm
Produktvikt: 89 KG
Lastkapacitet: 150 KG
Lämplig madrassstorlek: 90x200 cm (madrassstorlek: 90x200 cm)
N622F233578W

Item nr. 645 259 783

Aantal keer bekeken 14

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 20 okt 14:55

Våningssäng 90x200cm - med skrivbord & öppna hyllor & 2 lådor- Vit

Prijs

SEK 7 572