Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 30W 0-2000 RPM mini keramikhjul har en kompakt struktur, vackert utseende och litet fotavtryck. Det ger också en skivspelare i aluminiumlegering av hög kvalitet och en kraftfull motor, vilket gör att keramikhjulet går smidigt med lågt ljud, speciellt lämpligt för skolundervisning, keramikaffär, gör-det-själv, etc.

- Ministorlek, bärbar

-Kraftfull motor, lågt ljud

-Tåligt material i aluminiumlegering

-Fullständigt utbud av gravyrverktyg

-används i stor utsträckning

Huvuddrag:

-Kompakt och lätt kropp,
Måtten på detta keramiska hjul är 15 cm x 14 cm x 10 cm / 5,9" x 5,5" x 3. Ett så kompakt och användarvänligt utseende kan enkelt läggas i din väska, vilket ger dig mer frihet och komfort när du spelar i leran.

-3 keramikhjul av aluminiumlegering,
Denna mini keramikmaskin tillhandahåller 3 storlekar av skivspelare av aluminiumlegering, som är löstagbara för enkel rengöring och aldrig rostar, vilket gör att användare effektivt kan producera olika konstverk. Framåt- och bakåtrotation kan möta användarnas olika vanor.

-Mycket effektiv borstad motor,
Minimaskinen använder en 30W högkvalitativ energibesparande motor, som går smidigt och reagerar snabbt, vilket ger dig en säker och effektiv upplevelse. Med 40dB lågbrusdesign behöver du inte oroa dig för att störa andra.

-Full funktionalitet och lera kit,
Denna lilla keramikhjulkonstsats kommer i en genomtänkt 16-delad verktygssats för formning och skulptering av lera, och har en steglöst variabel hastighetsratt som ger dig mer flexibilitet för att hjälpa dig att skapa ditt perfekta föremål.

-Helt förseglad och tvättbar design,
Den förseglade kroppen i ett stycke är hållbar och vattentät, vilket eliminerar besväret med att torka händerna och gör den mer praktisk och lätt att använda. Dessutom, på grund av dess höga temperaturbeständighet, kan keramiken på skivspelaren värmas direkt.

-Flexibel applikation,
Det här kompakta keramikhjulet är lämpligt för keramiska entusiaster över 16 år, särskilt nybörjare. Du kan också använda den för praktisk undervisning, förälder-barn-interaktion och taktil upplevelse för att hjälpa användare att utveckla konstnärlig kreativitet och praktiska färdigheter.

Produktspecifikationer:

Färg: gul

Skivbordsmaterial: aluminiumlegering

Effekt: 30W

Spänning: 220V

Skivbordsstorlek: 5 cm / 1,9 tum, 6,5 cm / 2,5 tum, 10 cm / 3,9 tum

Hastighet: 0-2000 RPM

Arbetsljud: 40 dB

Rotationsriktning: medurs och moturs

Nettovikt: 1,6 kg / 3,5 lbs

Produktmått (L x B x H): 15 cm x 14 cm x 10 cm / 5,9" x 5,5" x 3"

Paket innehåll:

1 x mini keramikhjulsmaskin

16 x formverktygssats

1 x Användarmanual

1 x strömadapter

3 x aluminiumfälgar

1 x skruvmejsel

Funktioner och detaljer:

-Ministorlek och portabilitet: Detta mini keramikhjul har en bärbar design, som mäter 15 cm x 14 cm x 10 cm/5,9 tum x 5,5 tum x 3 tum och väger endast 1,6 kg/3,5 lbs. Den lätta och kompakta strukturen tillåter användare att enkelt hålla den med en hand och bära den lätt.

-Kraftfull motor och lågt brus: Denna 30W kraftfulla motor är gjord av högkvalitativa material. Den elektriska keramiska formningsmaskinen förblir stabil även när den körs i hastigheter upp till 2000 RPM. 40 dB lågbrusdrift ger dig också en bekväm och tyst kreativ upplevelse.

- Slitstarkt material i aluminiumlegering: Innehåller 3 typer av högkvalitativa keramikhjul av aluminiumlegering, 5 cm/1,9 tum, 6,5 cm/2,5 tum och 10 cm/3,9 tum, som är hållbara och lätta att demontera. Dessutom underlättar designen för framåt- och bakåtrotation dig att tillverka keramiska produkter i olika storlekar.

-Fullt utrustade skulpteringsverktyg: Produkten tillhandahåller en uppsättning 16-delade skulpteringsverktyg som hjälper dig att skapa serviser, vaser och annan keramikkonst. Samtidigt är hela maskinen helt tät och vattentät och klarar effektivt höga temperaturer.

-Brett användningsområde: Denna maskin är lämplig för keramisk gjutning, keramisk undervisning, underhållning, etc. Den kan användas i stor utsträckning i skolundervisning, keramiska gör-det-själv-butiker, keramiska studior, hemma-gör-det-själv, för att möta behoven hos proffs och amatörer.

Item nr. 638 530 904

Aantal keer bekeken 337

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

30W 0-2000 RPM justerbar mini keramik hjulmaskin med 3 skivspelare, smidig drift

SEK 1 029

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

226 beoordelingen

Lees recensies