Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna nyligen uppgraderade varmfoliepressningsmask är gjord av rostfritt stål och aluminiumlegering, hållbar och pålitlig.

Varmfoliepressningsmaskinen är utrustad med en pappershållare, en digital panel, en bottenplatta med vågar och en positioneringsreglage, vilket gör den enkel att använda och lätt att använda.

Produkten är utrustad med en 8x10 cm (3,15x3,94 tum) värmeplatta med justerbar rörelsehöjd (upp till 22 cm/8,66 tum). Temperaturstabil med fria inställningar från 0-350°C. Det är det perfekta verktyget för foliestämpling!

- Temperaturjustering

-Lätt att använda

-Tillförlitlighet och säkerhet

-Exakt positionering

-Mångsidiga material

Huvudfunktioner:

- Digital temperaturkontroll,
Med hjälp av digital LCD-display kan temperaturen justeras från 0-350°C, vilket möjliggör exakt temperaturkontroll. Den antar spraymålade aluminiumlegeringsskal, som är säkert, vattentätt och rostsäkert. Strömställare och säkringar säkerställer säker drift.

-Varmstämpelpappershållare,
Det varma stämplingspappret kan placeras direkt på stativet, vilket gör hela varmstansningsprocessen snabbare och bekvämare.

-U-format formhål,
Det nydesignade U-formade rörliga monteringshålet i kopparformen underlättar installationen och bytet av kopparformen. Den kan appliceras på större produktstorlekar och bredare varmstansningspositioner.

- Halkfritt handtag,
Handtaget på sidan är tillverkat av rostfritt stål, vilket är hållbart och inte lätt att deformeras. Den svarta delen på toppen är effektivt halkskyddande, vilket gör stämplingsprocessen säkrare och bekvämare.

- Sockel med skala och positioneringsreglage,
Hela skalan på aluminiumplattans bas är tryckt i tre färger, och de vertikala och horisontella skalorna kan vara exakta till 1 mm. Positioneringsreglaget är tillverkat av bakelitmaterial, som är högtemperaturbeständigt, repfritt och gör positioneringen bekvämare. .

- höjdjustering,
Den levereras med en slagjusteringsskruv. Lossa skruven för att justera varmstämplingsplattformen upp och ned.

Produktspecifikationer:

Effekt: 300W

Värmeplattans storlek: 8x10 cm (3,15x3,94 tum)

Arbetshöjd: 22 cm (8,66 tum) eller mindre justerbar

Temperatur: 0-350°C (32-662°F) justerbar

Bruttovikt: 5,36 kg (11,8 lbs)

Paketstorlek: 43x29x22cm (16,9x11,4x8,7 tum)

Förpackningens innehåll:

1 x varmfoliepressningsmaskin

1xSpanner

1 x insexnyckel

1 x högtemperaturtejp

2 x guldfolie för testmaskin

1 x uppsättning positioneringsreglage

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Temperaturjustering: Temperaturen är justerbar från 0-350°C och visas på en LCD-panel. Exteriören är utrustad med ett vattentätt och dammtätt målat skal för långvarig användning.

-Lätt att använda: Utrustad med värmeplatta, varmpressningspappershållare och halkskydd för enkel användning. Det nydesignade U-formade hålet kan appliceras på fler typer av mässingsformar.

-Tillförlitlighet och säkerhet: Strömbrytaren och säkringen på baksidan säkerställer säkerheten för varmstämpling. Temperaturkontrollen är integrerad med kretskortet för högre säkerhetsfaktor.

-Exakt positionering: Utrustad med en aluminiumplatta i full storlek och bakelitpositioneringsreglage för att uppnå exakt placering av stämplingsmaterial.

- Olika material: kan användas för läder, trä, PU, PVC, papper, plast, etc. (för varmpressning eller varmstansning av trä, löv, bröd etc. (för varmstansning).

Item nr. 642 250 495

Aantal keer bekeken 137

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

300W 0-350°C justerbar varmfoliepressningsmaskin med 8x10cm värmeplatta

SEK 2 539

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

226 beoordelingen

Lees recensies