Beschrijving

Vertaald door

Inplastad DVD, speltid på ca. 1h 55min. Disney.

Media: -
Ask: -
År: 2010
Region: 2
Svensk text, tal: Ja
?Genre: Tecknat

Musses Klubbhus är en suverän plats för alla nyfikna och leksugna barn. Här bjuder Musse, Kalle, Långben och alla andra vänner på inspirerande små äventyr med roliga utmaningar, klurig problemlösning och självklart massor av skratt!

Det är dags att sätta på cowboy-hatten, dra fram lassot och hjälpa till när Musse, Långben och alla de andra klubbhusvännerna försöker fånga in en hjord vilda siffror. Alla siffror från 1 till 10 är på vift och det blir din uppgift att hitta dem med hjälp av mus-ke-redskapen. Sedan är det dags att leta efter herdeflickan Kajsas bortsprungna får, försöka tyda ett hemligt meddelande och lösa fler roliga pussel. De vilda siffrorna bjuder på både överraskningar och skojig underhållning, hela dagen lång!

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Item nr. 640 718 095

Aantal keer bekeken 57

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Musses klubbhus Vol.18, De vilda siffrorna, DVD inplastad,

Prijs

SEK 59

Funkis73

lund, Zweden

5.0

Funkis73

Geverifieerd

Top verkoper

199 beoordelingen

Lees recensies