Beschrijving

Vertaald door

Inplastad DVD (slipcase)med speltid på 1 timme och 58 minuter.

Media: -
Ask: -
År: 2000
Region: 2
Svensk text: Ja
?Genre: Drama

"Friend" är en sydkoreansk kriminaldrama från 2001, regisserad av Kwak Kyung-taek. Filmen utforskar djupt rotade vänskapsband och mörka intriger inom den kriminella världen. Handlingen kretsar kring fyra barndomsvänner: Joon-seok (Yoo Oh-sung), Dong-su (Jang Dong-gun), Sang-taek (Seo Tae-hwa) och Jung-sang (Jung Woon-taek).

Dong-su och Joon-seok är de två ledarna för en ungdomsgäng, och deras vänskap testas när de dras in i våld och korruption. Medan Dong-su strävar efter att skydda sina vänner och följa en moralisk kod, blir Joon-seok alltmer maktlysten och hänsynslös i sina ambitioner.

Kwak Kyung-taeks regi ger en rå och realistisk skildring av livet inom den koreanska underjorden, med starka inslag av våld och spänning. Filmen skildrar också de personliga och emotionella konsekvenserna av deras val och lojaliteter".

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Nya filmer skickas endast i ask. Titta gärna på mina övriga auktioner.

Item nr. 640 655 595

Aantal keer bekeken 50

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Friend (2-disc Special edition) inplastad

Prijs

SEK 59

Funkis73

lund, Zweden

5.0

Funkis73

Geverifieerd

Top verkoper

199 beoordelingen

Lees recensies