Beschrijving

Vertaald door

Begagnad DVD. Speltid: 2h 56min. Skådespelare: Robert De Niro, John Cazale, John Savage, Christopher Walken, Meryl Streep, George Dzundza, Chuck Aspegren, Shirley Stoler, Rutanya Alda

Media: 4
År: 1978
Region: 2
Svensk text: Ja
Genre: Drama

"Michael Cimino's "The Deer Hunter" visar Vietnamn-krigets effekt på de polisk-amerikanska stålarbetarna Mike (Robert DeNiro), Nick (Christopher Walken), Stan (John Cazale) och Steve (John Savage) och är känd för sina ryska roulett-scener.

Uppdelad i fem delar visar filmen kontrasten mellan hem och krig. Den tar sin början i Clairton, Pennsylvania där Mike, Nick och Stan firar Steves bröllop, för att därefter gå på jakt en sista gång innan de skall till Vietnam. Mike skryter inför Stan om värdet av ett "one-shot" - där djuret skjuts och dödas med ett enda skott.

Filmen skiftar till ett fängelse i Vietnam där de blivit tillfångatagna, och de vietnamesiska soldaterna tvingar Mike och Nick att spela rysk roulette för nöjes skull. Mike vänder spelet till sin fördel, och de får därmed möjligheten att fly, men upplevelsen har gett dem ärr för livet. Steve mister sina ben, Nick försvinner in i miljöerna kring ryska roulette i Saigons spelstäder och Mike vänder ensam tillbaka till Clairton som en förändrad man. Han gillar inte längre att gå på jakt - att döda."

------------------------------------------------------------------------------

FRAKT: DVD-filmer, CD-skivor och övrigt, då det tyvärr oftast är jag som får kompensera för kostnaden när posten slarvar bort saker, skickar jag nu endast med spårtbart alternativ. Äldre annonser med icke spårbart gäller så länge de finns kvar. Skillnaden på priset är inte enorm och för 51kr kan man skicka flertal filmer. Detta gynnar dock båda parter, säljare som köpare.

------------------------------------------------------------------------------

GRADERING av skick på begagnade DVD-skivor:5= Mycket fin till nyskick, kan finnas små spår av nyttjande4= Fin till väldigt fin, finns spår av nyttjande3= Bra, finns tydliga spår av nyttjande2= Säljs ens inte:)

Det kan förekomma fingeravtryck och liknande på somliga skivor, dock är alla skivor som säljs spelbara. Även harmlösa repor/lines, men allt efter gradering. Askar bedöms inte direkt och där kan förekomma lite limrester från prislappar, dock är alla askar hela. OBS: Ibland har jag mer än en kopia av samma film och utseendet (layout) är inte alltid lika, så det kan skilja sig på filmen ni köper och den på bild.

Jag samfraktar gärna, så om det behövs mer tid än utsatt, hör då av er via annonsen så kan jag förlänga tiden. Det går givetvis också att hämta på plats i Lund. Betalning inom 3 dagar efter auktionsslut/köp. Titta gärna på mina övriga auktioner/annonser, kanske finns där något du finner intressant.

Item nr. 647 698 061

Aantal keer bekeken 20

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

The deer hunter (1978 av Michael Cimino). Beg. DVD

SEK 33

Funkis73

lund, Zweden

5.0

Funkis73

Geverifieerd

Top verkoper

229 beoordelingen

Lees recensies