Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Vem kan säga när kaos först kastade sitt mörker över världen? Endast de äldsta rullarna från de höga alverna, inlåsta djupt i de slingrande och labyrintiska biblioteken i Hoeth-tornet, påminner svagt om kaosets ankomst. Men även dessa uppteckningar är ofullständiga, för alltför mycket kunskap har gått förlorad till långa århundraden av krig och svårigheter.

Det här tillägget ger sig ut på Path to Glory och utforskar tron hos de otaliga Marauder-stammarna och de mäktiga Warriors of Chaos som kämpar oändligt i det frusna norr. Används i kombination med Warhammer: The Old World – Ravening Hordes, den här boken ger dig fler regler och innehåll, så att du kan använda din samling av kaosdyrkande barbarer på nya och spännande sätt.

I detta 48-sidiga tillägg hittar du:

The Chaos Wastes: En djupgående utforskning av det förbannade skugglandet på toppen av världen där den ogästvänliga vildmarken möter kaosriket.

Sagan om kedjemakaren: Sagan om kedjemakaren Frydaals erövring av den dödsdömda staden Hollum och skapandet av en kaos ödemark inom imperiets gränser.

The Lost and The Damned: Bakgrund och regler för två ökända karaktärer – Frydaal the Chainmaker och Galrauch, the Great Drake.

Armies of Infamy: Regler för att ställa två unika Chaos Armies of Infamy – Wolves of the Sea och Heralds of Darkness.

Det här är en expansion till Warhammer: The Old World – du behöver kopior av Warhammer: The Old World Rulebook och Warhammer: The Old World – Ravening Hordes-böckerna, båda tillgängliga separat, för att kunna använda innehållet i den här boken.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 644 585 045

Aantal keer bekeken 52

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Arcane Journal: Warriors of Chaos 2024 Warhammer

Prijs

SEK 195

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 329 beoordelingen

Lees recensies