Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Detta krigsbandset låter dig ta med dessa bepansrade eliter till strid, innehållande:
- Åtta flerdelade kaoslegionärer i plast – 1x Decuriarch, 1x Mutandor med Beast Spear, 3x Hornhelms (var och en med ett val av Darkiron Mace eller Steelbite Axe), och 3x Hornshields (var och en med ett val av yxa, spets eller svärd), samt som kosmetiska alternativ som alternativa huvuden och dolktillbehör för varje modell
- Ett förmågorskort för Chaos Legionnaires, som låter dig släppa loss den distinkta och dödliga stridstaktiken för detta krigsband i dina Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska, japanska och ryska)
- Sju fighter-kort för att hålla reda på dina regler med en blick, plus två såravdelare

Detta krigsband kan också användas som en komplett enhet i Slaves to Darkness arméer för Warhammer Age of Sigmar. Regler för att använda den här enheten i dina Warhammer-spel Age of Sigmar finns att ladda ner gratis från Warhammer Community-webbplatsen.

Denna uppsättning består av 116 plastkomponenter och levereras med 5 x Citadel 32 mm runda baser och 5 x Citadel 28,5 mm runda baser.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 556 670 272

Aantal keer bekeken 1 464

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Chaos Legionnaires Warhammer Warcry

Prijs

SEK 389

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 110 beoordelingen

Lees recensies