Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Hitler var säker på en kort kampanj när hans tyska armé störtade över den ryska gränsen 1941. Heroiskt försvar av de massiva sovjetiska arméerna bromsade nazisternas framfart. De modiga, solida och lojala sovjetiska soldaterna uthärdade fruktansvärda stridsförhållanden och deras utrustning var osofistikerad men funktionell, ungefär som trupperna själva. Vad de saknade i kvalitet de kompenserade för det stora antalet i sina trupper och den utrustning som var tillgänglig för dem - som Josef Stalin berömt sa "Kvantitet har en egen kvalitet."

Denna startarmé för Bolt Action innehåller tillräckligt med trupper för att skapa en betydande startarmé för försvaret av fosterlandet under den bittra vintern som drabbade östfronten. De bittra striderna i Finland hade lärt Röda armén några svåra läxor där tusentals av deras män föll offer för frostskador. Kallvädersatsen som senare utfärdades var varm och bekväm, ofta vadderad eller quiltad, och var mycket avundsjuk av de tyska trupperna som huttrade i tunna överrockar.

Innehåll:
Sovjetiska högkvarteret (4 metallfigurer)
Sovjetiskt MMG-lag (metall)
Sovjetiskt medelstort murbrukslag (metall)
KV-1/KV-2 tank (plast)
80 sovjetiskt infanteri (plast)

Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 637 805 484

Aantal keer bekeken 165

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Soviet Army (Winter) Starter Army - Bolt Action starter army Warlord

Prijs

SEK 1 069

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 334 beoordelingen

Lees recensies