Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
Den här lådan ger dig en pluton av tuffa, vältränade trupper med tillräckligt med eldkraft för att framgångsrikt utföra nästan alla uppgifter som de får.
Amerikanska trupper var trots allt aggressiva, fyndiga och ytterst välutrustade...

Dessa miniatyrer är användbara som nästan alla typer av vanliga amerikanska linjetrupper - från USA:s inträde i andra världskriget i Medelhavet till krigets slut i Europa. De kan naturligtvis ställas in som andra nationer - Uncle Sam utrustade alla möjliga trupper från sina butiker. Dessa G.I.s kan målas upp som franska från senkrigstiden (efter D-Day) eller till och med brasilianare som kämpar i Italien!

Denna packade plastram kommer med:

Plastkomponenter för att göra 30 amerikanska arméns infanterister. Inkluderar valfria vapenkonfigurationer, kommandomodeller samt ryggsäckar i tidig och sen version.
Vapen ingår:
M1 Garand-gevär, Browning Automatic Rifle, Thompson och Grease Gun-kulsprutor, M1-karbin, Bazooka, Colt .45-pistol, fragmenteringsgranater, bandoliers och stridshagelgevär!

Runda plastbottnar (25 mm diameter).
Byggblad.
Fullfärgade vattenrutschbanor.
Modeller levereras omonterade och omålade


Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 633 349 209

Aantal keer bekeken 456

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! US Infantry WWII American GIs - Bolt Action starter army Warlord

Prijs

SEK 369

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 334 beoordelingen

Lees recensies