Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
När fler och fler krigare kastar sig in i Gnarlwood på jakt efter ofattbara rikedomar, slits deras kroppar och själar ner av den hungriga skogen av rovdjurskockar, som blir mer vakna för varje nytt dödande. I detta mörka land har korrupta Sylvaneth som hyser eldritch-parasiter slagit sig samman i exil och kolliderar med bestialiska nya former av Ossiarch Bonereapers, formad av Nagash för att återvinna den uråldriga kraften i den Ravening Ruin.

Den snabba skärmytslingen av Warcry tar sig djupare in i Gnarlwoods dödliga djungel, när de bestialiska Teratic Cohorts från Ossiarch Bonereapers stöter ihop med Twistweald, befläckade Sylvaneth exil. Denna box innehåller två hela krigsband, plus en otäck ny form av Ravening Gnarloak för att lägga till ditt befintliga Gnarlwood-landskap, ett träd som är ivrigt nog att öppet förfölja byten. Du hittar också nya stridsegenskaper för varje enskilt befintligt krigsband i den medföljande boken, kraftfulla nya förmågor som livar upp dina spel, plus slagplanskort och en uppsättning kort för varje krigsband i lådan.

Denna förpackning innehåller:
- Warband Tome: Briar and Bone med mjukt omslag på 64 sidor – inklusive bakgrund, fullständiga regler för båda krigsbanden, plus lore, konstverk, stridsplaner, nya stridsegenskapersregler och en kampanj att spela igenom.

- 16x plastminiatyrer, inklusive:
- The Teratic Cohort – Åtta Ossiarch Boneapers formade till bestialiska nya former för att hjälpa till att säkra kraften som finns i Talaxis för den stora Necromancer. Inkluderar vapen och kosmetiska alternativ.

- The Twistweald – Åtta Sylvaneth exil, infekterade med parasitväxter, redo att sälja sina liv dyrt för att hålla inkräktare borta från skatterna i Gnarlwood. Inkluderar vapen och kosmetiska alternativ.

- Ravening Gnarloak – ett massivt landskapsstycke av ett väckt, rovdjur, kompatibelt med resten av dina Gnarlwood-landskapssatser.

- 12x krigsbandskort, inklusive 3x förmågaskort, ett för varje typ av fighter i både Teratic Cohort och Twistweald krigsband, och 3x Divider-kort.

- 42 Battleplan-kort, inklusive 6x terrängkort, 12x Deployment-kort, 12x Victory-kort och 12x Twist-kort.

Detta kit levereras med 1 x Citadel 60 mm oval bas, 2 x Citadel 40 mm runda baser, 6 x Citadel 32 mm runda baser och 8 x Citadel 28,5 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Miniatyrerna och vissa andra delar av denna produkt kommer att finnas separat vid ett senare tillfälle.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 641 345 955

Aantal keer bekeken 408

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NY! Briar and Bone Warcry Warhammer Age of Sigmar

Prijs

SEK 939

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 327 beoordelingen

Lees recensies