Beskrivning

Du budar på en vacker Palettblad-stickling. Detta är mitt första palettbladsort så den ligger mig varmt om hjärtat. När jag inhandlade moderplantan beskrevs den som sorten Pinata men jag tycker den snarare ser ut som en Gilda. När ett bud lagts klipper jag av en stickling från moderplantan på bild. Sticklingen kommer vara minst 6 cm lång och jag låter den stå i vatten tills det är dags att posta den. Köparen kan tyvärr inte välja vilken stickling det blir men jag väljer ut en med omsorg.

Beroende på ljusförhållanden kan den skifta i färg mellan gult, grönt och rosa (ju starkare ljus desto mer intensivt rosa) och hos mig har den varit snabbväxande.

Vill du att jag sätter den på rotning för att få rötter innan den skickas så säg gärna till men betalning behöver ske inom 2 dagar efter vunnen auktion.

Packar varsamt i passande kartong med fuktigt runt rötterna och postar närmsta måndag-tisdag efter betalning. Hör av dig om samfrakt önskas så kan jag uppdatera priset efter vunna annonser.

Tänk på att du budar på en levande växt som kan förändras. Växten kan ändra färg, form, få knopp, tappa blad eller bli torr under auktionens gång. Mitt ansvar slutar med inlämning till posten. Jag har inget heatpack för tillfället och ansvarar inte för väderrelaterade skador.

Lycka till och tveka inte att höra av dig vid frågor!

Objektnr 645 096 640

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 21 sep 19:35

Palettblad Coleus NN stickling (#2)

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

Ceyra

Vega, Sverige

Verifierad

18 omdömen

Läs omdömen