Beskrivning

Passa på nu! Sedum morganianum Burro's-tail / Apsvans. Sista 3 bilderna är några av mina moderplantor. Du budar på en handfull av bladsticklingar, det blir en hel del :)
Jag har redan satt dom i såjord. Mycket lättskött. Vattna måttligt så jorden är lätt fuktig men torka även ut lite lätt mellan vattningarna. När du vinner auktionen kan bladen vara 'skrynkliga o små' men då har dom antagligen redan börjat att gro nya blad, när dom börjar göra det o blivit lite större brukar jag knipsa av det torra bladet o plantera i en liten kruka.

Tänk på att växter är levande och kan förändras under auktionens gång. Se mina övriga annonser, samfraktar gärna. Fraktpriserna har dessvärre ökat i takt med att vi allt mer handlar online. I mina fraktpriser ingår förpackningsmaterial, inget jag tjänar på och om möjligt använder jag redan använda kartonger etc för miljönsskull och för att hålla kostnaderna nere. Jag packar alltid väl och skickar omgående efter betalning. Ha gärna detta i åtanke när du lämnar ett omdöme angående fraktkostnaden. Köparen ombedes ta direkt kontakt med postbudet vid eventuella förseningar eller skador på varan.

Objektnr 644 952 920

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 07:17

Sedum morganianum (burrito) Apsvans

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

lemoone

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

498 omdömen

Läs omdömen