Beskrivning

Nest Cam IQ

Håll koll på hemmet eller kontoret oavsett var du befinner dig. Med Nest Cam IQ slipper du oroa dig för oväntat besök när du inte är på plats.

Extra smart kamera
Nest Cam IQ har utrustats med en extra kraftfull processor som ser skillnad på vad det är som rör sig i bilden. Den kanner igen människor och med avancerad ansiktsigenkänning kan den veta vem det är som precis kom hem (ansiktsigennkänning kräver abonnemang på Nest Aware). Vid rörelsedetektion kan kameran dessutom automatiskt zooma in personen och följa den i bilden.

Kristallklar videoövervakning med ljud
Nest Cam IQ har 4K-sensor med HDR och filmar i 1080p HD-upplösning så att du kan se allt som händer kristallklart. Säkerhetskameran har inbyggd mikrofon och högtalare vilket innebär att du även kan prata med barnen där hemma, uppmana husdjuren att vara lugna istället för att göra bus eller varför inte säga några väl valda ord till inbrottstjuven? Högtalaren och mikrofonen är av HD-typ med bättre ljudkvalitet och 7 x högre volym än vanliga Nest Cam.

Se varenda hörn i rummet - dag som natt
Kameran förstärker din hemsäkerhet och fungerar lika bra dag som natt tack vare Night Vision LED-belysning. Extra vid kameraöppningsvinkel på 130° ger bästa möjliga filmupptagning och fångar hela rummet i bild från hörn till hörn. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn får du larm i form av automatiska pushmeddelanden till din smartphone om rörelser upptäcks. Skulle du missa ett meddelande kan du gå tillbaka och se ögonblicksbilder från de 3 senaste timmarna med den kostnadsfria tjänsten Sightlines.

Molnlagring av videoinspelningarna
Med ett abonnemang på tjänsten Nest Aware får du konstant lagring på allt som händer i ditt hem i upp till 30 dagar. Det blir enkelt och smidigt att gå tillbaka och se vad som hänt och du missar inget.

Objektnr 648 069 292

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Nest Cam IQ

Slutar 22 okt 06:52

Utropspris

0 Bud

800 kr

Förstaandrasåld

Västerås, Sverige

Förstaandrasåld

Verifierad

38 omdömen

Läs omdömen