Beskrivning

Nintendo Switch-spel - HELT NY - INPLASTAD - INNEHÅLLER KASSETT.

Det klassiska action-RPG-spelet som du älskade på 90-talet på grund av sin färgglada handritade grafik, ljudspår och gameplay är remastrad!

Spelet innehåller uppdaterad grafik och spelmekanik som aldrig tidigare setts i tidigare Mana-titlar, som Land Creation System och minispelet "Ring Ring Land". Gör dig redo att ge dig ut på ett magiskt äventyr genom att hitta Mana-trädet!

På din resa kommer du garanterat att hitta speciella artefakter, som kan användas för att fylla kartan som kommer att väcka liv i städerna och fängelsehålorna och hjälpa dig att gå vidare i berättelsen.

Låt oss inte heller glömma spelets livliga och färgstarka rollbesättning. Hjälp dem att utföra olika uppdrag i Fa'Diels enorma värld.

Dessutom har inte bara grafiken och systemförbättringarna förnyats utan även musiken. Originalmusiken arrangerades om för att passa de andra förbättringarna som gjorts i det klassiska spelet. Spelare har nu möjlighet att växla mellan det nya och det ursprungliga soundtracket.

Gör dig redo att återuppleva magin i den tidlösa klassikern i High Definition med nya och uppdaterade funktioner i Legend of Mana Remastered.

SAMFRAKTAR!

Objektnr 644 802 891

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tis 15 okt 20:28

Legend of Mana - Switch - HELT NY - INPLASTAD - INNEHÅLLER KASSETT

Pris

690 kr

¿prodigy¿

Linköping, Sverige

5.0

¿prodigy¿

Verifierad

Toppsäljare

1 812 omdömen

Läs omdömen