Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/FkGYDD-CE9s?si=K11oj33-g9MyICS2

Upplev den enastående HD-remastern av den populära föregångaren till Final Fantasy VII.CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION är mer än en remaster som återberättar den omtyckta föregångaren till FINAL FANTASY VII.

Följ berättelsen om SOLDIER-agenten Zack Fair, en ung krigare som upptäcker sanningen bakom sin arbetsgivares hemliga experiment. Möt bekanta invånare i Midgar, bemästra ny materia och släpp loss Zacks fulla potential med det uppdaterade stridssystemet.
Helt omgjord grafik, röstsatt dialog och ett dynamiskt och nytolkat soundtrack från originalspelets kompositör Takeharu Ishimoto blåser nytt liv i den gripande berättelsen.

Mer än en remaster
Den här omfattande uppdateringen av PlayStation Portable-originalet levererar grafik i full HD, med omgjorda karaktärs- och bakgrundsmodeller, helt nya filmsekvenser och ett omarbetat gränssnitt.

Bevittna historien
Som den ambitiösa Shinra SOLDIER-agenten Zack Fair får du uppleva en berättelse som leder fram till händelserna i FINAL FANTASY VII. Möt legendariska karaktärer som Cloud, Sephiroth och Aerith sju år före händelserna i spelet som gjorde dem kända.

Smidigare strider
Det uppdaterade stridssystemet låter dig släppa loss kombinationsattacker, binda din magi och dina färdigheter till snabbknappar och få bonusar med det omgjorda Digital Mind Wave-systemet.

Objektnr 644 792 073

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 29 sep 19:54

Crisis Core Final Fantasy VII (7) Reunion - Helt nytt till Nintendo Switch!

Utropspris

|0 Bud

325 kr

Slutar om

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 431 omdömen

Läs omdömen