Beskrivning

Förhöj din inredning med denna eleganta vita kruka på piedestal. Med en imponerande total höjd på 56 cm blir denna vackra pjäs ett stilfullt tillskott till ditt hem eller kontor.

Krukan och piedestalen är tillverkade i keramik och pryds med detaljerade, reliefmönstrade blommor och blad som ger en känsla av klassisk elegans. Den vita glasyren framhäver de intrikata detaljerna och passar perfekt in i både moderna och traditionella miljöer.

Specifikationer:
Total höjd: 56 cm
Material: Keramik
Färg: Vit
Design: Reliefmönstrade blommor och blad
Användning: Inomhus eller skyddad utomhusmiljö
Denna piedestal med kruka är perfekt för att framhäva dina favoritväxter eller som en dekorativ solitär. Placera den i vardagsrummet, hallen eller på verandan för att skapa en förtrollande atmosfär.

Missade inte chansen att äga denna förtjusande inredningsdetalj som kombinerar funktion och estetik på ett harmoniskt sätt.

Köp nu och ge ditt hem en lyxig känsla med denna eleganta kruka på piedestal!



[Skick]

Observera: De varor som säljs här är begagnade och vintage. Det kan därför förekomma tecken på tidigare användning som repor, smuts eller försämring. Dessa är inte defekter, utan en del av varans historia och charm. Tack för att du förstår detta.

Objektnr 636 598 440

Visningar 647

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Elegant Vit Kruka på Piedestal - 56 cm Hög

Pris

600 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

648 omdömen

Läs omdömen