Beskrivning

Upptäck en otroligt välbevarad Fjällräven ryggsäck från en tid då slitstyrka och funktion var nyckelord. Med sin klassiska aluminiumram och robusta gröna canvas är denna ryggsäck lika funktionell som den är stilren. Tillhörande packpåse i matchande material ingår, vilket gör detta set komplett för alla typer av utomhusäventyr. Denna modell påminner om Fjällrävens ursprung och den outtröttliga kvalitet som varumärket står för.

Ramen av lätt aluminium gör ryggsäcken både stark och bekväm att bära även under längre vandringar. De slitstarka, väderbeständiga materialen klarar alla sorters väder och terräng, vilket gör den till ett utmärkt val för den kräsne äventyraren. Perfekt att använda på fjällvandringar eller som en snygg och funktionell accessoar till din retro-outfit.

Passar utmärkt för den som söker en pålitlig och klassisk ryggsäck med äkta friluftshistoria. Låt den bli en del av din packning eller inredning – oavsett användningsområde kommer den alltid att stå ut och imponera med sin tidlösa design.

Om Fjällräven: Fjällräven, grundat 1960 i Sverige, är världsberömt för sina produkter som kombinerar innovation med tradition. Varumärket står för hållbarhet och långsiktig kvalitet, och deras produkter



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 645 753 119

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Exklusiv Vintage Fjällräven Ryggsäck med Tillhörande Packpåse

Pris

2 800 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

637 omdömen

Läs omdömen